Cristina Spatar isi doreste din nou un baiat! Alin, sotul artistei, nu e de acord!

15b74  cristina spatar alin mare1 Cristina Spatar isi doreste din nou un baiat! Alin, sotul artistei, nu e de acord!

Dupa multe tratamente si un an de incercari repetate, Cristina Spatar si sotul ei, Alin Ionescu, care au deja impreuna un baietel de doi ani, pe nume Albert, asteapta inca un copil impreuna. Solista urmeaza sa nasca anul viitor.

,,Am facut acelasi tratament de fertilizare in vitro ca acum trei ani in Germania, de data aceasta in Romania. A fost dificil, un tratament care te solicita fizic. Din cauza stresului nu puteam ramane insarcinata, stresul meu fiind legat de cariera. Asa ca am hotarat sa iau o pauza de sase luni, ca sa fac acest tratament”, a declarat Cristina Spatar la “Happy Hour”, atunci cand a anuntat ca va deveni mama.

Invitata la “Acces Direct”, Cristina a marturisit ca pe data de 19 noiembrie va afla exact sexul copilului, insa ea spera ca va avea din nou un baiat. Alin insa nu este de acord si spera ca sotia lui va aduce pe lune o fetita.

Cristina a mai spus ca aceasta sarcina este putin mai grea decat precedenta, intrucat oboseste foarte repede, insa nu se lasa si doreste neaparat sa continue sa concerteze inca cateva luni de acum inainte.

Agentia de Presa Mondena
Sursa articolului

Nu s-au gasit articole asemanatoare.

Incoming search terms:

Tags: , , , , , , ,

Category: Ultimele barfe

Leave a Reply